• 06-20-249-7016 info@kiegyensulyozottember.hu

Adatvédelmi feltételek

A részletes Adatvédelmi Tájékoztató elérhető itt.

Kijelentem, hogy a kiegyensulyozottember.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és a hírlevél  szolgáltatás bejelölésével előzetes tájékoztatás alapján önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre A Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány tematikus hírlevél szolgáltatást nyújtson.

Kijelentem, hogy a kiegyensulyozottember.hu weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és direkt marketing szolgáltatás bejelölésével előzetes tájékoztatás után önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Kijelentem, hogy a kiegyensulyozottember.hu weboldalon a ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ közvetlen linken található Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Előzetes tájékoztatás alapján önként és kifejezetten hozzájárulok, hogy A KIEGYENSÚLYOZOTT EMBERÉRT ALAPÍTVÁNY személyes adataimat hírlevél szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

Előzetes tájékoztatás alapján önként és kifejezetten hozzájárulok, hogy A Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

Kijelentem, hogy személyes adataim a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam meg.

Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.