• 06-20-249-7016 info@kiegyensulyozottember.hu

“Nagyon megváltozott az állapotom az elmúlt 30 nap alatt. Fizikai terhelhetőségem pontosan a 3x-ra nőtt. A csontjaim a helyükre kerültek. Rengeteg „apró” jó dolog történt. Egyenesen állok (Anyukám hogy örül), tehermentesnek érzem a testem. Az igazság az, hogy enélkül nem vagyok hajlandó létezni,- a JÓT NAGYON KÖNNYŰ MEGSZOKNI.” – B. H.

“Könnyebben használom a testem, sokkal jobban tudok erőkifejtést kifejteni azáltal, hogy jól zárnak a fogaim.
Könnyebben lélegzem és a hátfájásom teljesen megszűnt. Azok a dolgok, amik életem részeivé váltak, mint hátfájás, nehezebb légzés, görnyedt testtartás, megszűntek. Szóval köszönöm!” – F-K. E.

“Egyenesebb testtartás és könnyebbnek érzem a testem, nem okoz gondot, hogy kihúzzam magam vagy kihúzottan üljek.
Nem görcsölnek a lábizmaim folyamatos terhelés mellett, sőt extrém terhelésnél sem. Korábban a comb belső izma görcsbe rándult, ami iszonyatos fájdalommal járt, egyéb kellemetlen tünetekkel is.
Kevésbé fáradok el, akkor is inkább a szemem szárad ki, de egyéb izom beli fáradtsággal nem jár.” – F. A.

“A Testi Kiegyensúlyozó eszközömnek köszönhetően megszabadultam több mint 10 éve meglévő gerincsérvemből jövő szakadatlan fájdalmamtól. Ennek és a kiegyensúlyozott testemnek köszönhetően jobban és mélyebben tudok aludni, jobban érzem magam. 

Korábban sokszor fájtak fogaim, aminek pontos okát nemcsak megismertem a szolgáltatáson, de teljesen kezeltük is. Nekem egy új élet kezdődött az eszköznek köszönhetően, nagyon sok kiegyensúlyozatlanságból származó fájdalomtól szabadultam meg.

Köszönöm!

Nagyon fontos, hogy mindenkihez eljusson az üzenetetek, hogy milyen sokat tehetünk a jövőbeni egészségünkért a testünk kiegyensúlyozásával.

Én most már tudom, hogy soha nem leszek cukorbeteg, szívbeteg, érrendszeri betegségekben szenvedő. Nem lesznek olyan jelenleg ismeretlen eredetű és kezelhetetlen megbetegedéseim, amiktől ma nagyon sok ember szenved.

Kiegyensúlyozatlanul tovább csúsztam volna lefelé – ki tudja meddig -, ami már 30 évesen így is elég mély pont volt 2 oldalú gerincferdüléssel, gerincsérvvel és hátfájással (rendszeres).

Csak javasolni tudom mindenkinek és ajánlom is folyamatosan a környezetemben, hogy ismerje meg A Kiegyensúlyozott Emberért Alapítványt, hogy tudja meg mennyi mindent tehet a jelenlegi állapotáért és a jövőjéért!” – Helt István

“Megváltozott a testtartásom, külső megjelenésem is mutatja a megnövekedett stabilitást. Javult az orrlégzésem, enyhült az allergiám. Megszűnt az ízületi fájdalom a bal térdemben és a derekam jobb oldalán. Javult az emésztésem, megnövekedett a fizikai teljesítőképességem és kitartásom. Kevesebb figyelmet köt le a testi egészség megtartása, mint korábban.” – Kovács Vilmos

„A kiegyensúlyozó eszköz használatát követően az erős fejfájás, amely időnként émelygéssel járt együtt, és az elmúlt 20 évben élettársam volt, ELMÚLT!” – Marits István

“3 éve tartó derékfájással jöttem. A kiegyensúlyozás után javult, az eszköz viselése során teljesen elmúlt a derékfájásom. NEM AKAROM ELHINNI, de mindennap tapasztalom, hogy sokkal teherbíróbb lettem, és MEGSZŰNT A FÁJDALOM! Köszönöm!” – Máténé Kovács Éva

Egykor ők is hasonló cipőben jártak mint Te.

Az egyetlen kérdés, hogy Te megteszed-e az első lépést?

Hogyan tapasztalhatod meg Te is, hogy milyen a Testi Kiegyensúlyozás?

Az első lépésed, hogy elgyere ingyenes “Egészségünk egy új nézőpontból” című előadásunkra, hogy megtudd hogyan is működik a Testi Kiegyensúlyozás, hogyan állítható vissza a “testi kiegyensúlyozottság” és nálad mire lehet képes..

Amit garantálunk:

-egy teljesen új nézőpontot kapsz az emberi testről
-minden kérdésedre választ kapsz
-teljesen INGYENES!

Mit mondanak azok akik már látták?

Nagyon fontosnak tartanám, hogy minél több ember megismerhesse ezeket a tényeket, s ezáltal tudatosan tehetnének a „kiegyensúlyozott” létükért. Nagyon sok adatot kaptam. Megértést. Köszönöm!
Egy nagyon jól összeállított, átgondolt, tényeken alapuló előadás volt, amely érthető volt." - V.B.D.

Név

Email cím

Hogy találtál ránk?

Miben segíthetünk?