• 06-20-249-7016 info@kiegyensulyozottember.hu

Mit csinálunk?

Népszerűsítjük az egészséget

Segítünk, hogy  mindennapossá tudjon tenni egy kiegyensúlyozott életmódot olyan praktikákkal amelyek egyszerűvé és élvezhetővé teszik az egészséges életvitelt.

Felvilágosítunk

Előadásainkon és cikkeinken keresztül új színt viszünk a testi problémák szürke világába, köznyelven, mindenki számára érthetően, hivatalos kutatásokkal alátámasztva.

Megosztjuk a jó híreket

Bemutatjuk “kiegyensúlyozottá” vált emberek történetét, hogy honnan indultak és milyen hatással volt rájuk a Testi Kiegyensúlyozás. Hisz manapság úgyis oly kevés a jó hír..

MIT SZERETNÉNK ELÉRNI?

“Megtapasztaltatni az emberekkel a testi és lelki kiegyensúlyozottságot, és annak hosszú távú fenntartása érdekében megoldásokat mutatni számukra, valamint támogatni azokat a kezdeményezéseket, amelyek ezt lehetővé teszik.”

Miért alapítvány?

Az alapítvány egy tartós közérdekű célra létrehozott szervezet, amely bevételeit az alapítványi cél megvalósítására fordítja.

Miért ez a név?

Azért viseli ez az Alapítvány „A Kiegyensúlyozott Emberért” nevet, mert elhivatott munkatársai naponta segítenek embereknek megismerni a testi egyensúly jelentőségét, és segítenek visszanyerni testük fizikai egyensúlyát. Az alapítvány ennek a világon egyedülálló technológiának az őrzője és terjesztője. Ez a név pontosan kifejezi a szervezet tevékenységét és célját.

Mit jelent a szimbólumunk?

Szimbólum szó meghatározása: gondolattartalmat megtestesítő, kép, jel, jósjel. A mögöttes gondolat:
A tökéletesen egyensúlyban álló emberi test, környezetéhez képest kimagasló állapotban, lehetőségei magaslatán áll.
Az ember végre figyelmét a testi fájdalmak okozta sötét gondolatok helyett újra a világosság felé fordíthatja.

Miért "fizikai közérzetjavító" szolgáltatás?

A közérzet szó egy személy saját megítélése testi állapotáról, az elégedettségének szintje, ahogy egy személy érzi magát. A Testi Kiegyensúlyozásnak tehát az a célja, hogy a személy közérzetén javítson.